Gezocht Calculator/ Werkvoorbereider

Gezocht Calculator / Werkvoorbereider

Wesselink Kozijnen is sinds de jaren 60 een leverancier voor de renovatiemarkt en uitgegroeid tot specialist in hoogwaardige binnenstedelijke renovatie. Wesselink Kozijnen is voor versterking van haar team op zoek naar een calculator/ werkvoorbereider. Je werkt samen aan hoogstaande renovatieprojecten, uiteenlopend van één woning tot een langdurig project van honderden woningen.

Binnen Wesselink zijn de lijnen tussen de verschillende afdelingen zo kort mogelijk en heerst er een professionele en collegiale sfeer. Wij zoeken mensen wiens hart en ziel bij de bouw ligt en interesse hebben in hoogwaardige renovatie. Hierdoor hebben wij vrijwel alleen maar maatwerkprojecten, geen kozijn is hetzelfde, waardoor inlevingsvermogen gevraagd is. Ervaring is gewenst, maar kun je ook bij ons verder opdoen. Wij ontwikkelen ons nog elke dag om te het beste te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Zoals gezegd zoeken wij een calculator / werkvoorbereider. Binnen het team zal je je bezig houden met het vertalen van de inmetingen naar een goede calculatie en een werkvoorbereidingsset. Daarnaast zorg je er voor dat de eisen van de klant en welstand worden meegenomen en dat er tekeningen worden opgesteld.

Het is een belangrijk voordeel als je aan onderstaande wensen voldoet:

  • MBO / HBO werk- en denkniveau
  • Communicatie sterk en oplossingsgericht
  • Accuraat en secuur
  • Leergierig, zelfstandig en flexibel
  • Technisch en cijfermatig inzicht

Uiteraard vragen wij niet alleen iets van jou, maar bieden jou ook het een en ander. Je zult een uitdagende en afwisselende functie krijgen binnen een moderne timmerfabriek met een platte organisatie. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire voorwaarden conform cao timmerfabriek. Tevens zijn er diverse ontwikkelmogelijkheden met betrokken collega’s en interessante projecten.

Bij interesse zien wij graag je CV tegemoet via info@wesselinkbv.nl of kan er contact opgenomen worden via 0314-381315. Neem ook eens een kijkje op onze website www.wesselinkbv.nl.